Verreiker service keuring onderhoud

Verreiker

Om veilig en verantwoord te kunnen werken, moet uw materieel in orde zijn. U wilt er immers op rekenen dat er geen ongelukken gebeuren op het moment dat u of een collega de verreiker bedient. Om die reden laat u de verreiker regelmatig keuren en onderhouden. En daarvoor bent u bij Semteq aan het juiste adres.

Ontdek op deze pagina wat wij voor u doen om veilig met de verreiker te kunnen werken. Ook voor ander materieel waaronder de heftruck en de hoogwerker kunt u bij ons terecht.

Zorgvuldige keuring en onderhoud

Tilt u dagelijks zware goederen de hoogte in? Met de verreiker krijgt u dit gemakkelijk voor elkaar, maar het moet uiteraard ook veilig gebeuren. Door met regelmaat een vakkundige keuring los te laten op de verreikers weet u altijd zeker dat u uw werk verantwoord kunt voortzetten. Onze professionele keurmeesters weten precies waar ze op moeten letten om de conditie van uw materieel te kunnen beoordelen.

U kunt bovendien gebruikmaken van onze onderhoudsdiensten waarbij we de verreikers in goede staat weten te houden. Met de beste technieken en middelen zorgen we ervoor dat u langdurig met de verreiker kunt werken zonder dat de conditie erop achteruitgaat.

Uw verreiker laten repareren

Mocht zich toch een storing voordoen of gaat een onderdeel kapot, ook dan schakelt u onze service in. Met jarenlange ervaring voeren onze monteurs de reparatie uit. Met oog op veiligheid zorgen zij ervoor dat de verreiker weer in zijn oorspronkelijke staat verkeert. En dankzij onze snelle handelingen hoeft u niet lang op de reparatie te wachten en kunt u uw werkzaamheden weer veilig vervolgen.

Onderhoud aan uw verreiker bij Semteq

Schakel onze professionele diensten in zodat u altijd veilig in de verreiker stapt. Met onze nauwgezette keuringen, optimaal onderhoud en vakkundige reparatie is uw materieel altijd in de beste conditie. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op. Alles om uw werk veilig te kunnen uitvoeren.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.