Deel dit bericht:

Veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie van uw Hinowa spinrups hoogwerker

Veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie van uw Hinowa spinrups hoogwerker

Semteq heeft alles in huis om de materieelservice voor uw Hinowa spinrups hoogwerker uit te voeren.

Keuring

Om veilig en volgens de wettelijk geldende regels te kunnen werken dient u uw hoogwerker jaarlijks te laten controleren middels een veiligheidskeuring. Wij kunnen dit voor u op locatie uitvoeren of in onze werkplaats in Harkema of Drachten. Bij goedkeuring geven wij een certificaat af en zorgen dat u ruim op tijd bericht krijgt voor de volgende keuring.

Onderhoud

Door uw Hinowa spinrups hoogwerker regelmatig te onderhouden blijft deze in de best mogelijke conditie waardoor stilstand en storingen zo veel mogelijk kunnen worden beperk. Bij gemiddeld gebruik raden wij aan om het onderhoud eenmaal per jaar, bijvoorbeeld gelijktijdig met de veiligheidskeuring, uit te laten voeren. Bij bovengemiddeld veel draaiuren of zware belasting raden wij halfjaarlijks onderhoud aan.

Reparatie

Voor alle reparaties van schade of storingen kunt u bij ons terecht. Onze servicebussen zijn uitgerust om u per direct weer op weg te helpen. Ook bij schade kunnen wij optreden als expert en u helpen met een passende offerte, snelle reparatie en het leveren van een vervangende hoogwerker.

Ons team van keurmeesters, monteurs en technisch specialisten heeft meer dan 35 jaar ervaring met diverse merken hoogwerkers, waaronder de diverse merken en types spinrups hoogwerkers. Naast Hinowa kunt ook bij ons terecht met bijvoorbeeld uw Teupen, Oil&Steel, Cela, Dino Lift, Omme Lift en CMC spinrupshoogwerker.

Storing of schade?

Bel of app voor directe hulp: 06 108 399 41

Offerte of meer informatie?

Bel 0512 820 436 of mail info@semteq.nl

Volgend bericht
Reparatie materieel op locatie of in onze werkplaats