semteq banner home

Deel dit bericht:

Vacature Monteur

Vacature Monteur

Semteq is een materieelservice bedrijf dat onderhoud, veiligheidskeuringen en reparaties uitvoert aan onder andere hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Omdat wij groeien zijn wij op zoek naar een monteur met ervaring op een of meerdere van deze gebieden.

 

Bedrijfsprofiel

De monteurs en keurmeesters van Semteq hebben ruime ervaring met het uitvoeren van veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties. Klanten kunnen bij ons terecht met al hun materieel, van elk merk. Wij zijn een betrouwbare en deskundige partner om snel, ook op locatie, acute problemen op te lossen zoals (elektronische) storingen, lekkages of schades. Daarnaast houden wij desgewenst met behulp van ons geautomatiseerde systeem het machinepark up to date met periodiek onderhoud en keuringen. 1 aanspreekpunt voor snelle, betrouwbare en deskundige service voor al het materieel. Wij zorgen voor een optimaal onderhouden machinepark (met minimale stilstand) dat voldoet aan alle wettelijke eisen.

Standplaats

Op dit moment breiden wij ons klantenbestand actief uit in de drie Noordelijke provincies. De voorkeur gaat daarom uit naar iemand die in Friesland, Groningen of Drenthe woonachtig is.

Functie-eisen

– Minimaal afgeronde MBO opleiding bijvoorbeeld in de richting van Mobiele Werktuigen of Werktuigbouwkunde/Mechatronica
– Minimaal in het bezit van rijbewijs B
– Je hebt kennis van hydrauliek, mechanica, aandrijftechniek, elektrotechniek en/of besturingstechniek
– Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring
– Meer rijbewijzen of hijsbewijs, merkspecifieke certificaten en/of certificaten voor bijvoorbeeld keurmeester/ VCA / veilig werken met de heftruck/hoogwerker/verreiker zijn een pre

Wij bieden

– Een prettige, positieve werkomgeving waarin we gezamenlijk streven naar vooruitgang, ontwikkeling en naar plezier in ons werk.
– Eigen servicebus, volledig ingericht en uitgerust als mobiele werkplaats
– Een moderne centrale werkplaats met magazijn
– Een goed salaris conform cao, afhankelijk van opleiding & ervaringsniveau
– Prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden & toeslagen conform cao
– Een fulltime functie met veel vrijheid en indien gewenst verantwoordelijkheid
– Afwisselend en uitdagend werk
– Vast dienstverband
– mogelijkheid tot volgen van de door jou gewenste aanvullende opleidingen of cursussen

Solliciteren

Je kunt je CV met motivatie sturen naar info@semteq.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0512 820 436.