keuring en onderhoud voor hoogwerkers, verreikers, heftrucks en bouwmaterieel

Deel dit bericht:

Vacature administratief medewerker

Vacature administratief medewerker

Bedrijfsprofiel

De monteurs en keurmeesters van Semteq hebben ruime ervaring met het uitvoeren van veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties. Klanten kunnen bij ons terecht met al hun materieel, van elk merk. Wij zijn een betrouwbare en deskundige partner om snel, ook op locatie, acute problemen op te lossen zoals (elektronische) storingen, lekkages of schades. Daarnaast houden wij desgewenst met behulp van ons geautomatiseerde systeem het machinepark up to date met periodiek onderhoud en keuringen. 1 aanspreekpunt voor snelle, betrouwbare en deskundige service voor al het materieel. Wij zorgen voor een optimaal onderhouden machinepark (met minimale stilstand) dat voldoet aan alle wettelijke eisen.

Locatie

Onze voorkeur gaat uit naar ons kantoor in Drachten, maar (deels) werken op onze locatie in Harkema is ook mogelijk. 

Wie zoeken wij

Wij zoeken een klantvriendelijke en oplossingsgerichte collega die affiniteit heeft met techniek en graag samenwerkt in een groeiend en enthousiast team. Samen met je collega’s in de werkplaats, op de servicebussen en op de vrachtwagen zorg je voor een goed klantencontact en een correcte afwikkeling van veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties aan het materieel van onze klanten. Van binnenkomende klantencontacten tot administratieve ondersteuning van de monteurs, chauffeurs en keurmeesters, wij zoeken iemand die zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen.

 

Functie-eisen

– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Fries spreken is een pré.

 

Wij bieden

– Een prettige, positieve werkomgeving waarin we gezamenlijk streven naar vooruitgang, ontwikkeling en naar plezier in ons werk.
– Indien gewenst flexibele werktijden en/of werklocatie
– Een goed salaris conform cao, afhankelijk van opleiding & ervaringsniveau
– Prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden & toeslagen conform cao
– Een fulltime functie met veel vrijheid en indien gewenst verantwoordelijkheid
– Afwisselend en uitdagend werk
– Vast dienstverband
– Mogelijkheid tot volgen van de door jou gewenste aanvullende opleidingen of cursussen

 

Solliciteren

Je kunt je CV met motivatie sturen naar info@semteq.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0512 820 436.