Materieelservice spinhoogwerker op locatie

Deel dit bericht:

Materieelservice spinhoogwerkers: veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie.

Materieelservice spinhoogwerkers: veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie.

Heeft u zelf 1 of meerdere spinhoogwerkers? Dan kunt u bij Semteq Materieelservice terecht voor het materieelbeheer van uw spinhoogwerker. Wij voeren, indien gewenst op locatie, veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties van schade en storingen uit.

Tot onze klanten behoren schilders, schoonmaakbedrijven, hoveniers, multiservicebedrijven, installateurs, gemeentes maar ook verhuurbedrijven met één of meerdere eigen spinhoogwerkers. Om optimaal van uw materieel gebruik te kunnen maken en stilstand tot een minimum te beperken is gedegen onderhoud noodzakelijk. Daarnaast is de uitgebreide ervaring van onze monteurs van belang bij het oplossing van storingen aan uw spinhoogwerker.

Bij uitvoering van grotere reparaties kunnen we indien gewenst een vervangende hoogwerker inzetten. Wij hebben dit materieel, de meest voorkomende merken en types, en het transport hiervan in eigen beheer.

Wanneer u de materieelservice voor uw spinhoogwerker optimaal wilt regelen en er zelf geen omkijken meer naar wilt hebben, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij regelen dat uw spinhoogwerker in optimale conditie blijft en aan alle wet- en regelgeving voldoet. Uw spinhoogwerker voeren wij in in ons geautomatiseerde materieelbeheer systeem. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer het tijd is voor de veiligheidskeuring of het onderhoud.

 

Met een groot deel van de spinhoogwerker merken hebben wij ervaring met het uitvoeren van materieelservice, waaronder Hinowa, Oil&Steel, Cela, Safetylift, Teupen, Platform Basket, CTE, Comet, Multitel, Omme, Thomas, Palazzani en JLG.