Machineonderhoud

Werkt u dagelijks met groot materieel dat altijd in de beste conditie moet blijven? Met oog op het behalen van uw targets, maar zeker vanwege de veiligheid is het belangrijk uw shovels, verreikers en hoogwerkers goed te onderhouden. Ter preventie van storingen en om de conditie van uw materieel goed te houden, schakelt u Semteq in voor vakkundig machineonderhoud.

Wilt u weten welk materieel wij voor u onderhouden en wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Op deze pagina leest u er meer over.

Machineonderhoud van uw materieel

Wanneer u met zware materieel aan het werk bent en met regelmaat de hoogte in moet, dan is het te allen tijde noodzakelijk de veiligheid te waarborgen. Niet alleen uw veiligheid, ook die van uw collega’s. Om zeker te weten dat uw materieel inderdaad veilig is en in goede staat blijft, is vakkundige machineonderhoud essentieel. Onze monteurs beschikken over de beste middelen waarmee ze onderstaand materieel optimaal weten te onderhouden:

Keuring en reparatie

Onze service beperkt zich niet alleen tot machineonderhoud. U kunt bij ons ook rekenen op regelmatige keuringen en vakkundige reparatie van uw materieel. Bij de keuring controleren we de staat van uw machines om daarna de vervolgstappen te bepalen. En is er sprake van een storing of een kapot onderdeel, dan nemen onze monteurs de reparatie op zich. Ongeacht het merk van uw materieel, zij hebben de kennis en ervaring om het probleem voor u op te lossen.

Machineonderhoud door Semteq

U wilt tijdens uw werk altijd vertrouwen op de kwaliteit van uw machines. Met de machineonderhoud van Semteq weet u zeker dat u veilig en verantwoord met de shovel, hoogwerker of heftruck kunt werken. Aangevuld door onze vakkundige keurings- en reparatiediensten bent u volledig ontzorgd in het onderhoud van uw materieel.

Meer weten over de mogelijkheden voor machineonderhoud? Neem daarvoor contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.