Deel dit bericht:

Levering nieuwe Niftylift HR17N Hybride bij Ouwehands Dierenpark

Levering nieuwe Niftylift HR17N Hybride bij Ouwehands Dierenpark

Onze hoofdactiviteit is materieelservice; veiligheidskeuringen, onderhoud en reparaties. Daarnaast leveren wij bij onze vaste klanten ook regelmatig nieuw of gebruikt materieel. Onze klanten kopen hun materieel graag bij een vertrouwd adres, met de zekerheid van goede aftersales. Onze technische deskundigheid en merkonafhankelijkheid maakt dat we klanten goed kunnn adviseren over de meest geschikte hoogwerker. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het leveren van snelle service, mocht er wat aan de hand zijn in de loop der jaren na aanschaf.

Wij hebben voor de tweede keer een hoogwerker geleverd bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Na aanschaf van een gebruikte Niftylift HR15NDE in 2014 hebben ze deze nu, na 7 jaar gebruik, ingeruild op een nieuwe Niftylift HR17N Hybride hoogwerker.

De Niftylift HR17N Hybride is een unieke kniktelescoop hoogwerker met hybride technologie. Daardoor is de hoogwerker ook geschikt voor binnen gebruik of op plekken waar geluidsstil werken de voorkeur heeft. In dit geval bijzonder nuttig als in de buurt van gevoelige dieren, zoals de panda’s, moet worden gewerkt.
De hoogwerker heeft 17m werkhoogte, een reikwijdte van 9,7 meter en een breedte van slechts 1,50 meter. De hoogwerker heeft elektrische rijmotoren en kan gebruikt worden om volledig 100% elektrisch mee te werken. Hiermee kan CO2 uitstoot vrij worden gewerkt waarmee deze hoogwerker een minimale impact op het milieu heeft. zodat geen CO2 uitstoot plaatsvindt.

Wij verbinden een leuke win-actie aan deze levering. Je kunt op eenvoudige wijze mee doen en kans maken op 4 toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen:

1 – Volg onze pagina op LinkedIn
2 – Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

De actie stopt woensdag 21 juli om 17:00. Onder de nieuwe volgers en inschrijvers verloten wij 3x 4 toegangskaarten! De winnaars krijgen woensdag avond 21 juli bericht via het ingeschreven mail adres met het verzoek uw contactgegevens te mailen. Donderdag versturen wij dan de kaarten zodat u in de bouwvak vakantie kunt genieten van een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen.