Hoogwerkers service keuring onderhoud

Hoogwerkers

Gaat u de hoogte in om ramen te wassen of een gevel te schilderen? Met de nodige veiligheidsmaatregelen stapt u de hoogwerker in en laat u de bak omhooggaan. U vertrouwt erop dat zowel u als uw collega’s veilig aan het werk kunnen, ook op grote hoogtes.

Dat kan met de keurings-, onderhouds- en reparatiediensten van Semteq. Wij controleren nauwkeurig ieder onderdeel van de hoogwerker, voeren vakkundig onderhoud uit en bij een storing lossen we het probleem voor u op. Niet alleen bij de hoogwerker, ook voor uw heftruck of verreiker kunt u bij ons terecht. Meer over onze service leest u hier.

Deskundig laten keuren en onderhouden

Wanneer u of een collega in de hoogwerker stapt en de hoogte ingaat, moet dit te allen tijde veilig gebeuren. En om zeker te weten dat het inderdaad veilig is, is een goede keuring op regelmatige basis essentieel. Onze keurmeesters hebben jarenlange ervaring en zien in een oogwenk wat de conditie is van de hoogwerker. Met aandacht keuren ze ieder onderdeel om vervolgens te beoordelen of u veilig in de hoogwerker kunt werken.

Naast een vakkundige keuring verzorgen wij bovendien het onderhoud van de hoogwerker. Dagelijks gebruik veroorzaakt immers dat onderdelen slijten of kapotgaan. Door goed onderhoud weten onze monteurs dit te voorkomen en blijft de staat van de hoogwerker optimaal behouden.

Reparatie van hoogwerkers

Wordt de hoogwerker inderdaad iedere dag gebruikt, dan is het onvermijdelijk dat onderdelen kapotgaan of dat er storingen ontstaan. Ook in dat geval kunt u rekenen op onze professionele monteurs. Met hun ervaring repareren zij hoogwerkers van elk merk. U kunt dus probleemloos gebruikmaken van onze reparatiediensten, zodat u op korte termijn uw werkzaamheden veilig kunt oppakken.

Onderhoud en reparatie van hoogwerkers door Semteq

Vertrouw op vakkundige keuring, onderhoud en reparatie voordat u de hoogwerker instapt. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige keurmeesters en monteurs ontzorgen u in het onderhoud en de reparatie van uw hoogwerkers, zodat u zich kunt concentreren op uw operationele taken.

Vraag naar de mogelijkheden voor keuring, onderhoud en reparatie van uw hoogwerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag om veilig en effectief te kunnen werken.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.