Heftrucks service keuring onderhoud

Heftrucks

Werkt u in een magazijn of loods waar u grote en zware pakketten met de heftruck vervoert? Veiligheid staat voorop en u wilt dat u en uw collega’s zonder risico’s kunnen werken. Met onze deskundige onderhouds- en keuringsdiensten kunt u erop vertrouwen dat u veilig uw werk kunt doen. En is er sprake van een storing, dan komen wij langs voor reparatie.

Meer weten over de mogelijkheden van onderhoud, keuring en reparatie van uw heftrucks? Op deze pagina vindt u meer informatie.

Keuring en onderhoud van uw heftruck

Veelvuldig gebruik van de heftruck leidt onherroepelijk tot slijtage en defecten. Om die reden is het essentieel om met regelmaat de heftruck te laten keuren. Daarvoor zetten wij onze ervaren keurmeesters in die met oog voor detail uw heftrucks onderzoeken. Werken alle essentiële onderdelen nog naar behoren en kunt u uw werk veilig blijven doen? Ongeacht het merk van uw heftruck, onze keurmeesters weten elk onderdeel vakkundig te beoordelen.

En om de heftruck in optimale conditie te houden, kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsdiensten. Hiermee voorkomen we dat onderdelen kapotgaan en kunt u op lange termijn veilig in de heftruck blijven rijden.

Professionele reparatie

Dient zich onverhoopt een storing aan of is een onderdeel van uw heftruck kapot gegaan? Geen nood, want onze monteurs nemen graag de reparatie op zich. Met professionele middelen en een deskundig oog lossen zij het probleem voor u op. En om u zoveel mogelijk tijd te besparen, kunt u bij ons vertrouwen op een snelle en kundige service.

Uw heftruck in goede handen bij Semteq

Veilig rijden en werken in de heftruck? Laat uw materieel keuren en onderhouden door onze ervaren keurmeesters en monteurs. En is reparatie nodig, ook dan bent u bij Semteq aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor andere machines als heftrucks en hoogwerkers. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.