Deel dit bericht:

Bouwvak Vakantie: Dé Ideale Tijd om Uw Materieel te Laten Keuren, Onderhouden en Repareren!

Bouwvak Vakantie: Dé Ideale Tijd om Uw Materieel te Laten Keuren, Onderhouden en Repareren!

 

Het is bijna weer zover! De bouwvak vakantie staat voor de deur, en dat betekent voor veel bedrijven een welverdiende adempauze. Maar wat gebeurt er met uw waardevolle materieel tijdens deze periode? Staat het stil, ongebruikt en ongecontroleerd? Dat hoeft niet langer het geval te zijn! Bij Semteq materieelservice kunt u namelijk terecht om uw materieel grondig te laten keuren, onderhouden en repareren tijdens de bouwvak vakantie.

We begrijpen maar al te goed dat de bouwvak vakantie voor veel bedrijven een uitdagende tijd kan zijn. Met veel andere bedrijven die tijdelijk de deuren sluiten, kan het een enorme frustratie zijn als uw eigen materieel noodgedwongen stilstaat. U wilt immers niet dat waardevolle werkdagen verloren gaan.

Daarom bieden wij bij Semteq Materieelservice een oplossing die uw bouwvak vakantie productiever en zorgeloos maakt. Onze gespecialiseerde en ervaren technici staan klaar om uw materieel onder de loep te nemen, ongeacht het type of merk. Of het nu gaat om vorkheftrucks, hoogwerkers, verreikers of ander materieel, wij zorgen ervoor dat het vakkundig wordt geïnspecteerd en onderhouden.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor materieelonderhoud tijdens de bouwvak vakantie?

  1. Vermijd kostbare stilstand: Door uw materieel te laten keuren en preventief onderhouden tijdens de bouwvak vakantie, kunt u kostbare stilstand voorkomen. Zo bent u direct na de vakantie weer operationeel en klaar om vol gas te geven.
  2. Geen verstoring van projecten: Het laten onderhouden van uw materieel tijdens reguliere werkdagen kan leiden tot verstoring van lopende projecten. De bouwvak vakantie biedt de ideale gelegenheid om uw materieel uit bedrijf te nemen zonder invloed op de voortgang van uw bouwprojecten.
  3. Snelle service en korte wachttijden: Tijdens de bouwvak vakantie is het over het algemeen rustiger, waardoor we u een snellere service en kortere wachttijden kunnen garanderen. Uw materieel wordt zo efficiënt mogelijk behandeld, zonder onnodige vertragingen.
  4. Veiligheid boven alles: Een grondige inspectie en onderhoudsbeurt tijdens de bouwvak vakantie dragen bij aan de veiligheid van uw werknemers wanneer het werk na de vakantie wordt hervat. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!
  5. Op locatie of bij ons in de werkplaats: Wij kunnen bij u op locatie komen met onze volledig als mobiele werkplaats ingerichte servicebussen, of uw materieel kan bij ons in onze werkplaats in Drachten worden gebracht. Indien gewenst kunnen wij met ons eigen dieplader transport flexibel van dienst zijn bij het transporteren van uw materieel.

Bij Semteq hebben we meer dan 35 jaar ervaring en de nodige expertise en faciliteiten om een breed scala aan materieel te keuren, onderhouden en repareren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw materieel in topconditie verkeert, zodat u na de vakantie zonder zorgen weer aan de slag kunt gaan.

Maak dus gebruik van de bouwvak vakantie om uw materieel te laten keuren, onderhouden en repareren! Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw afspraak. Zo bent u verzekerd van een vlotte start zodra de bouwvak vakantie voorbij is!

Bel/mail voor meer info of om een afspraak in te plannen: 0512-820436 / info@semteq.nl